Feyenoord krijgt na ECL-opening in Israël visite uit Tsjechië en Duitsland

Reacties

In navolging van AZ heeft ook Feyenoord het speelschema voor de groepsfase van de Conference League (de ECL) gepubliceerd. De Rotterdammers beginnen met een duel in Israël.

Feyenoord krijgt na ECL-opening in Israël visite uit Tsjechië en Duitsland
© Pro Shots

Feyenoord overleefde liefst drie voorrondes om het hoofdtoernooi te bereiken. Eerst werd FK Drita met de grootst mogelijke moeite verslagen, daarna werd er simpel afgerekend met FC Luzern en Elfsborg IF. Vrijdagmiddag werd de ploeg vervolgens aan drie sterke tegenstanders gekoppeld: Slavia Praag, Union Berlin en Maccabi Haifa.

Nu is bekend geworden wanneer de ploeg van trainer Arne Slot precies tegen welke tegenstander speelt. Op donderdag 16 september volgt de ouverture in Israël, daarna volgen thuiswedstrijden tegen de ploegen uit Praag en Berlijn. Direct daarna gaat Feyenoord op bezoek bij die twee sterke tegenstanders. De afsluiter is weer in de Kuip.

De groepswinnaars plaatsen zich voor de laatste zestien, de nummers twee duelleren met de nummers drie van de Europa League-poules om de andere tickets voor de achtste finale. De groepswedstrijden worden gespeeld op 16 september, 30 september, 21 oktober, 4 november, 25 november en 9 december. De finale is op woensdag 25 mei in Tirana.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.