Feyenoord komt met mooie actie om zieke Boëtius te steunen

Reacties

De spelers van Feyenoord zijn zondagavond voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo in speciale shirts het veld opgekomen om Jean-Paul Boëtius een hart onder de riem te steken. De ex-speler van de Rotterdammers liet deze week weten dat er opnieuw kanker bij hem is geconstateerd.

Feyenoord komt met mooie actie om zieke Boëtius te steunen
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
3 - 0
Heracles Almelo
Heracles Almelo

'Ondanks dat ik ooit kanker heb overwonnen, heeft het zich nu verspreid naar mijn retroperitoneale lymfeklieren', liet de oud-speler van Feyenoord vrijdagavond weten. In september 2022 werd er bij Boëtius teelbalkanker vastgesteld, hij werd geopereerd en kon vervolgens zijn rentree maken.

De basisspelers van Feyenoord droegen zondagavond bij de opkomst op het veld een shirt met daarop de tekst 'Sterker door strijd JP'. Boëtius ontkomt niet aan chemotherapie, maar toonde zich strijdbaar. 'Ik kijk reikhalzend uit naar de dag dat ik weer in een vol stadion kan spelen.'

Boëtius, die momenteel clubloos is, komt uit de jeugdopleiding van Feyenoord en speelde van 2012 tot en met 2015 in de hoofdmacht. In 2017 keerde hij voor een seizoen terug in Rotterdam. Hij speelde in totaal 135 duels voor Feyenoord.

Boëtius keek live mee naar de mooie steunbetuiging van Feyenoord en reageerde op Instagram: 'Mijn club!'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.