Feyenoord deelt inspirerende peptalk Slot in Johan Cruijff Arena

Reacties

Arne Slot zette zijn team nog maar eens extra op scherp na de belangrijke overwinning dit seizoen op bezoek bij Ajax. Dat is te zien in beelden die Feyenoord donderdag deelt op sociale media.

Feyenoord deelt inspirerende peptalk Slot in Johan Cruijff Arena
© Feyenoord
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
Ajax
Ajax
2 - 3
Feyenoord
Feyenoord

In het Engels maakte de trainer van de Rotterdammers duidelijk dat de zege niets meer was dan dat. 'Het is alleen maar één overwinning. Een belangrijke, maar niet meer dan dat. We hebben een groter doel dit seizoen dan voor het eerst in zeventien jaar in Amsterdam winnen. Dus zorg goed voor je lichaam. Zorg dat je fit aankomt op de club zodat we de laatste twee maanden het seizoen nog specialer kunnen maken dan jullie al hebben gedaan.'

Slot, die afgelopen zondag met Feyenoord kampioen werd, benadrukte dat zijn spelers in aanloop naar de daaropvolgende interlandperiode beter weg konden blijven van posts op sociale media na de comeback in de Johan Cruijff Arena. 'We gaan niet klein doen met foto's maken en dat soort dingen. Het is alleen maar een overwinning in Amsterdam. Dus geniet van de overwinning, maar neem die verplichting mee naar het nationale team. We hebben jullie fit nodig als jullie terugzijn, dan kunnen we het seizoen echt speciaal maken.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.