Ferguson kiest voor offensieve formatie tegen CFR Cluj

Manchester United treedt dinsdagavond tegen CFR Cluj aan met een zeer offensieve opstelling. De aanvallende linie bestaat uit Wayne Rooney, Javier Hernández en Robin van Persie.

Ferguson kiest voor offensieve formatie tegen CFR Cluj

Tot op heden gaf United-manager Sir Alex Ferguson de voorkeur aan Van Persie in de spits, mede door een beenblessure van Rooney. Nu de Engelse aanvaller volledig hersteld is van zijn blessure, neemt hij naast Van Persie plaats in de aanval.

Opstelling Manchester United:De Gea; Rafael, Ferdinand, Evans, Evra; Anderson, Fletcher, Cleverley; Rooney, Hernández en Van Persie.

JohnOok Joshua John komt als Nederlander in actie tijdens de tweede speelronde van de Champions League. In eigen huis speelt John met FC Nordsjælland tegen de Engelse grootmacht Chelsea in de basis.

De in Nederland geboren Nordin Amrabat speelt met Galatasaray tegen Sporting Braga. De twee laatstgenoemde clubs behoren tot de poule van United en Cluj. Ola John zit niet bij de wedstrijdselectie van Benfica, terwijl Alexander Büttner op de bank zit bij Manchester United. Arjen Robben ontbreekt bij Bayern München vanwege een blessure. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's