Fer twee maanden aan de kant met knieblessure

Reacties

Queens Park Rangers kan acht tot tien weken niet beschikken over Leroy Fer, die dinsdag tegen Sunderland (2-0 zege) een knieblessure opliep.

Fer twee maanden aan de kant met knieblessure

Tijdens die wedstrijd opende Fer de score, terwijl hij met een schot op de paal bijna twee doelpunten achter zijn naam kreeg. De knieblessure die hij een kwartier voor het einde opliep in een duel met Liam Bridcutt was een smet op de avond voor de Oranje-international. 

Een dag later bleek uit onderzoek dat er sprake is van schade aan de binnenband van zijn linkerknie, waardoor Fer waarschijnlijk pas in april zijn rentree maakt bij QPR.

Omdat de ploeg van  interim-managers Kevin Bond en Chris Ramsey (zij nemen de honneurs waar sinds het vertrek van Harry Redknapp) dinsdag met 2-0 won, is QPR inmiddels de nummer zeventien van de Premier League. Die plaats levert handhaving op aan het einde van het seizoen.

De afwezigheid van Fer is een streep door de rekening voor de Londenaren, die dinsdag mede dankzij de ex-Feyenoorder een einde maakten aan een serie van elf uitnederlagen op rij. De punten waren de eerste op vreemde bodem dit seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.