Fenerbahçe start speciale sms-dienst om komst Özil te bekostigen

Reacties

Fenerbahçe heeft Mesut Özil al in de armen gesloten. De noodlijdende Turkse club vraagt wel een financiële bijdrage van de eigen achterban, te voldoen via sms.

Fenerbahçe start speciale sms-dienst om komst Özil te bekostigen
© Pro Shots

Arsenal heeft officieel al afscheid genomen van Özil, die de medische keuring heeft doorstaan en inmiddels zijn eerste training op Turkse bodem achter de rug heeft. Voor woensdag heeft Fenerbahçe de officiële presentatie aangekondigd. Toch zijn er nog wat open eindjes.

De komst van Özil loopt aardig in de papieren. De aanvallende middenvelder mag dan transfervrij de overstap maken, het contract tot medio 2024 gaat Fenerbahçe bijna vijftien miljoen euro kosten. Om aan die betalingen te kunnen voldoen heeft de Turkse club een sms-dienst in het leven geroepen.

'We hebben een verzoek aan de fans', maakte voorzitter Ali Koç bekend. 'Ga alsjeblieft door met ons te steunen, we zijn ook afhankelijk van jullie financiële steun. Op de dag van het signeren van de contracten, vraag ik jullie een record te breken. Met een sms-campagne. Misschien komen er wel 300.000, 500.000 of zelfs een miljoen berichtjes binnen. Dat kan ons helpen.' Per sms gaat er drie euro in de kas van Fenerbahçe.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer M. Özil
Meer over M. Özil
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.