Fenerbahçe schaart zich in statement achter Cocu

Reacties

Fenerbahçe heeft in een officieel statement op de clubwebsite zijn vertrouwen uitgesproken in Phillip Cocu. Dat gebeurde na aanhoudende geruchten over een vermeend gesprek met Sinisa Mihajlovic.

Fenerbahçe schaart zich in statement achter Cocu

Leden van de directie van Fenerbahçe zouden in Istanbul gesproken hebben met Mihajlovic over de opvolging van Cocu, die in zijn eerste maanden dramatisch presteert met de Turkse topclub. Een dergelijk gesprek is echter nooit gevoerd met de Servische trainer, benadrukt Fenerbahçe.

'Vandaag brachten meerdere media het verhaal dat wij in onderhandeling zouden zijn met Sinisa Mihajlovic. Deze beweringen zijn niet waar. Niemand van onze club heeft met Mihajlovic gesproken. Zolang Phillip Cocu onze trainer is, staan wij achter hem en betreuren wij dit soort misleidende berichten', aldus Fenerbahçe.

Toch weten Turkse media zeker dat Cocu niet lang meer aan het roer staat bij Fenerbahçe. Vanwege de slechte resultaten moet de Nederlander vrezen voor zijn baan. Zelf gaf Cocu eerder deze week aan het gevoel te hebben dat hij nog het vertrouwen geniet van de club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.