Fenerbahçe bevestigt vertrek toptalent Güler

Reacties

Arda Güler is op weg naar de uitgang bij Fenerbahçe. Dat bevestigt voorzitter Ali Koç in Turkse media. Naar welke club het achttienjarige toptalent gaat vertelt Koç niet, maar de kans is groot dat het Real Madrid wordt.

Fenerbahçe bevestigt vertrek toptalent Güler
© Pro Shots

Meerdere topclubs werden in verband gebracht met Güler en door buitenlandse media werd ook Ajax genoemd. Inmiddels lijkt zijn keuze op Real Madrid te zijn gevallen. 'Ik kan één ding met zekerheid zeggen: Arda blijft niet bij Fenerbahçe', zegt Koç.

'Ik ben niet in de positie om op dit moment een lang antwoord te geven', zegt Koç. 'Miljoenen Fenerbahçe-fans hebben Arda omarmd. We weten hoeveel sympathie hij heeft in de ogen van miljoenen supporters. Ik kan met zekerheid zeggen dat Arda niet bij Fenerbahçe zal blijven. Ik zal de benodigde uitleg geven als duidelijk is onder welke voorwaarden hij zal vertrekken.'

Naar verluidt moet Real Madrid een afkoopsom van 17,5 miljoen euro betalen. Fenerbahçe krijgt daarnaast nog bonussen en andere bedragen, waardoor het in de toekomst meeprofiteert indien Güler het aantoonbaar goed doet bij Real Madrid. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.