Feestende Rabiot wekt woede PSG-leiding

Reacties

Adrien Rabiot krijgt een veeg uit de pan van de directie van Paris Saint-Germain. Aanleiding is dat de middenvelder woensdagnacht in een discotheek werd gespot enkele uren nadat de Parijse club door Manchester United op extreem pijnlijke wijze werd uitgeschakeld in de Champions League.

Feestende Rabiot wekt woede PSG-leiding

De 23-jarige Rabiot is al enkele maanden persona non grata bij PSG omdat hij weigert zijn aflopende verbintenis te verlengen. Ook tegen Manchester United ruimde trainer Thomas Tuchel in zijn selectie geen plaats in voor de middenvelder.

Volgens technisch directeur Antero Henrique geeft dat Rabiot geen vrijbrief om de bloemetjes buiten te zetten, en al helemaal niet na een wedstrijd als die van woensdagavond. 'Zijn houding getuigt van een gebrek aan professionaliteit. Niet alleen richting de club, maar ook richting zijn teamgenoten en de supporters. Het is onacceptabel.'

Henrique roept Rabiot op zich de komende maanden te gedragen. 'Tot en met 30 juni is hij gewoon een PSG-speler.'

De Fransman, die vorig jaar al overhoop lag met bondscoach Didier Deschamps, werd vaak gelinkt aan Barcelona. Mede door de Frenkie de Jong-deal lijkt deze transfer inmiddels onwaarschijnlijk.

De feestende Adrien Rabiot:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.