FC Volendam wil zich versterken met Nijholt

FC Volendam wil Gianluca Nijholt voor de rest van dit seizoen overnemen van FC Utrecht. De Jupiler League-club is zich echter bewust van het feit dat het moeilijk gaat worden de middenvelder te halen.

FC Volendam wil zich versterken met Nijholt

De 21-jarige linkermiddenvelder Nijholt staat ook in de belangstelling van AGOVV, maar hij heeft zijn voorkeur uitgesproken voor FC Volendam. In zijn vierde seizoen in de A-selectie van FC Utrecht is hij op een zijspoor beland. Door de komst van Rodney Sneijder naar Stadion Galgenwaard zag hij zijn kansen nog verder slinken.

In Volendam komt hij de Utrechtse trainer Gert Kruys tegen. 'Onze financiële middelen zijn beperkt, maar we willen Gianluca er graag bij hebben', zegt Kruys. 'Ik volg hem al jaren. Hij is nog steeds een jonge, talentvolle middenvelder. Maar het is belangrijk dat hij nu veel gaat spelen.' De huursom is voor Volendam vooralsnog een probleem.

Arie Obdam, coördinator technische zaken van FC Volendam, verwacht echter dat het erg lastig wordt om Nijholt naar het Kras Stadion te halen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen