FC Utrecht maakt komst Deense linksbuiten wereldkundig

Reacties

Jeppe Okkels (24) is per direct speler van FC Utrecht. De club uit de Domstad neemt de Deense linksbuiten over van IF Elfsborg uit Zweden. Okkels tekent in de Galgenwaard tot medio 2027, er zit nog een optie bij om er een jaar aan vast te plakken.

FC Utrecht maakt komst Deense linksbuiten wereldkundig
© Pro Shots

Okkels genoot zijn opleiding bij Silkeborg IF, de stad uit zijn geboorteplaats. Door zijn goede spel daar, verdiende Okkels een transfer naar Elfsborg, tot dinsdag zijn werkgever. Tegelijk doorliep de flankspeler alle vertegenwoordigende jeugdelftallen van Denemarken sinds de Onder-16. Technisch directeur Jordy Zuidam is blij met zijn aanwinst.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Jeppe is een buitenspeler die beschikt over diepgang en snelheid. Hij heeft bovendien een goede voorzet in huis en heeft door de jaren heen bewezen goals te kunnen maken. We zijn blij dat Jeppe voor ons heeft gekozen en dat we hem aan ons hebben kunnen binden', aldus Zuidam op de website van de Utrechters.

Okkels is de tiende Deen in dienst van de club. De meest prominente in de lijst tot nu toe is ongetwijfeld Michael Silberbauer, die dit jaar nog terugkeerde voor een weinig succesvolle periode als hoofdtrainer van de rood-witten.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Meer IF Elfsborg
Meer over IF Elfsborg
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer Allsvenskan
Meer over Allsvenskan
Meer J. Okkels
Meer over J. Okkels
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.