FC Utrecht kaapt drijvende kracht weg uit de Adelaarshorst

Reacties

FC Utrecht gaat zich voor volgend seizoen versterken met Luuk Brouwers. De Brabander is dit jaar een drijvende kracht bij Go Ahead Eagles. Nu gaan de Deventenaren hem verliezen. Brouwers tekent tot medio 2027 bij Utrecht.

FC Utrecht kaapt drijvende kracht weg uit de Adelaarshorst

De samenwerking tussen Brouwers en Go Ahead is vooralsnog een succesverhaal. Afgelopen seizoen promoveerden ze in het debuutseizoen van de Helmonder samen naar de Eredivisie. Dit jaar scoorde hij al acht keer in de competitie namens Go Ahead. Brouwers staat symbool voor het goede seizoen, waarin de ploeg al verzekerd lijkt van lijfsbehoud en de halve finale van het bekertoernooi haalde.

Behalve FC Utrecht had ook SC Heerenveen interesse in Brouwers, die echter voor de Domstedelingen koos. In Utrecht lijkt ruimte op het middenveld te ontstaan, omdat Joris van Overeem, Simon Gustafson en Adam Maher lijken te vertrekken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.