FC Utrecht hoopt op langer verblijf Ramselaar

Reacties

FC Utrecht heeft afgelopen week de optie in het contract van Bart Ramselaar gelicht. De 25-jarige middenvelder staat zodoende tot de zomer van 2023 onder contract in de Domstad. Daarmee is echter nog niet gezegd dat de man uit Amersfoort ook volgend jaar in Stadion Galgenwaard te bewonderen zal zijn.

FC Utrecht hoopt op langer verblijf Ramselaar

Afgelopen winter toonde naast een club uit China ook het Engelse Millwall interesse. Volgens de Utrechtse clubleiding waren de biedingen te laag en dus werd er een streep gezet door een mogelijke transfer. Grote kans dat deze en andere clubs komende zomer terugkomen voor de oud-speler van PSV.

'Mijn allergrootste droom is om nog eens in Spanje te spelen', vertelde Ramselaar deze winter. 'Ik heb alleen in de Eredivisie gespeeld. Ik zou op een dag wel wat meer van de wereld willen zien.' In dat licht bezien zou Ramselaar zomaar eens bezig kunnen zijn aan zijn laatste weken als speler van FC Utrecht.

Het grootste doemscenario voor de huidige nummer zeven van de Eredivisie is dat de zelfopgeleide en later weer teruggehaalde speler, transfervrij de deur uit loopt. Het liefste zou de club het contract van de middenvelder openbreken.

De komende periode moet duidelijk worden of daar ruimte voor is. Sowieso belooft het Utrechtse middenveld komende zomer een behoorlijke metamorfose te ondergaan. Joris van Overeem en Simon Gustafson lopen uit hun contract en Adam Maher heeft eerder al zijn vertrekwens bekendgemaakt. Om het één en ander te kunnen ondervangen, verzekerde Utrecht zich afgelopen week al van de komst van Go Ahead Eagles-middenvelder Luuk Brouwers.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Meer B. Ramselaar
Meer over B. Ramselaar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.