Ramselaar verlaat FC Utrecht voor Aziatisch avontuur

Reacties

Bart Ramselaar gaat aan de slag in Singapore. Een vertrek van de 27-jarige middenvelder hing al even in de lucht. Hij verruilt FC Utrecht voor Lion City Sailors.

Ramselaar verlaat FC Utrecht voor Aziatisch avontuur
© Pro Shots

'Bart is op een punt in zijn carrière gekomen dat hij graag nog een nieuwe stap wil maken', licht technisch directeur Jordy Zuidam toe op de clubwebsite van Utrecht. 'Met de interesse vanuit Lion City Sailors FC deed zich voor Bart een kans voor op een buitenlands avontuur. We zijn met die club tot een akkoord gekomen omtrent zijn doorlopende contract.'

Ramselaar beschikte bij Utrecht nog over een contract tot medio 2025. Hij keerde in de zomer van 2019 terug na drie jaar bij PSV gespeeld te hebben. Dit seizoen kwam hij tot elf Eredivisie-duels, waarin hij één keer scoorde en één assist gaf.

Bij Lion City Sailors, de nummer twee van Singapore tijdens het afgelopen seizoen, komt Ramselaar twee oud-Eredivisie-spelers tegen. Maxime Lestienne (ex-PSV) en Richairo Zivkovic (oud-FC Groningen, -Ajax, -FC Emmen, -Willem II en -FC Utrecht) zijn twee van de aanvallers in de selectie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.