FC Utrecht hoopt op 23-jarig Frans 'beest'

Reacties

In de zoektocht naar een centrale verdediger is FC Utrecht wederom uitgekomen bij Modibo Sagnan (23). Eerder deed de club al verwoede pogingen de Fransman naar Stadion Galgenwaard te halen, maar zonder succes. Nu lijkt een huurdeal aanstaande.

FC Utrecht hoopt op 23-jarig Frans 'beest'
© Pro Shots

Sagnan staat al enige tijd bij FC Utrecht op de radar. In eerdere windows lukte het niet om de Fransman, die nog onder contract staat bij Real Sociedad, in te lijven. Ook nu is er hevige concurrentie uit verschillende landen, maar is het Sagnan zelf zie naar Utrecht wil.

Op de hoogte blijven van al het transfernieuws? Bekijk onze speciaal ingerichte pagina op vi.nl/transfers.

De Fransman staat bekend als een groot talent in eigen land. Zo maakte hij drie optredens in het Olympisch elftal. Toch heeft hij weinig uitzicht op speelminuten bij broodheer Sociedad, dat hem al meermaals verhuurde. Na maandenlang aandringen lijkt hij nu voor een tijdelijk dienstverband bij FC Utrecht te kiezen. Daarbij zou ook een optie tot koop worden bedongen.

Sagnan, die wordt omschreven als een beest van een verdediger, moet de Utrechtse defensie van wat meer body gaan voorzien. De club overweegt dit seizoen in een 5-3-2 formatie te gaan spelen en kon na de blessure van Ramon Hendriks wel een extra centrale verdediger gebruiken naast Nick Viergever en Mike van der Hoorn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer M. Sagnan
Meer over M. Sagnan
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.