FC Utrecht haalt Hoogma terug naar de Eredivisie

Reacties

FC Utrecht heeft dit seizoen de beschikking over Justin Hoogma. De 21-jarige verdediger wordt voor een jaar gehuurd van 1899 Hoffenheim.

FC Utrecht haalt Hoogma terug naar de Eredivisie

Eerder op de dag berichtte VI al over de verregaande belangstelling en nu is de deal rond. 'We volgen Justin al geruime tijd en zien in hem een intelligente speler met tactisch inzicht en goede fysieke voorwaarden. Hij heeft zowel in de Eredivisie als in internationale competities de voorbije jaren ervaring opgedaan', meldt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam op de clubsite van FC Utrecht.

Met de komst van Hoogma heeft trainer John van den Brom weer iets meer mogelijkheden. Op dit moment beschikt het met aanvoerder Willem Janssen en Emil Bergström over twee opties centraal achterin. Als één van beiden geblesseerd raakt, moet Van den Brom terugvallen op Mark van der Maarel, van nature een vleugelverdediger.

Hoffenheim nam Hoogma in de zomer van 2017 over van Heracles Almelo. Bij de Bundesliga-club is een doorbraak vooralsnog uitgebleven. In de tweede helft van het voorbije seizoen werd Hoogma door Hoffenheim gestald bij FC St. Pauli.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.