FC Utrecht erg blij met multifunctionele Mats Seuntjens

Reacties

Mats Seuntjens vervolgt zijn loopbaan bij FC Utrecht. Zoals VI vorige maand al meldde, komt de 31-jarige aanvaller transfervrij over van RKC Waalwijk. Seuntjens tekent in de Domstad een contract voor één jaar met een optie voor een tweede jaar.

FC Utrecht erg blij met multifunctionele Mats Seuntjens
© Pro Shots

'We zijn erg blij dat Mats onze selectie vanaf het nieuwe seizoen versterkt. Hij is een multifunctionele speler die onze aanvalslinie van een impuls voorziet', vertelt technisch directeur Jordy Zuidam op de FC Utrecht-website. 'Mats is een speler die het verschil kan maken in wedstrijden. Hij is creatief, eigenzinnig, technisch vaardig en speelt met flair en durf.'

Seuntjens begon het seizoen bij Fortuna Sittard, maar maakte in de winterstop de verrassende overstap naar RKC. Het aantrekken van Seuntjens bleek voor de club uit Waalwijk een schot in de roos: de aanvaller was in zeventien Eredivisie-wedstrijden verantwoordelijk voor vier goals en acht assists. Seuntjens wordt de tweede zomerversterking van Utrecht, dat zich eerder al versterkte met NEC-verdediger Souffian El Karouani.

FC Utrecht sorteert met het aantrekken van Seuntjens voor op uitgaande transfers. Bas Dost loopt uit zijn contract en neigt naar een vertrek, hetzelfde geldt voor Sander van de Streek. De club heeft de middenvelder een goede aanbieding gedaan, maar Van de Streek overweegt een buitenlands avontuur. Tot slot lijkt Tasos Douvikas een mooie financiële klapper te gaan maken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Meer RKC Waalwijk
Meer over RKC Waalwijk
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer M. Seuntjens
Meer over M. Seuntjens
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.