Seuntjens aan tafel met jeugdliefde voor romantische hereniging

Reacties

Mats Seuntjens (31) is momenteel nog in dienst bij RKC Waalwijk, maar heeft een aflopend contract. NAC Breda heeft de contacten met de Bredanaar aangehaald. De club gaat een poging doen om de aanvallende middenvelder naar zijn geboortestad te halen.

Seuntjens aan tafel met jeugdliefde voor romantische hereniging

Inmiddels is het alweer ruim twaalf jaar geleden dat Seuntjens zijn debuut in het betaalde voetbal maakte. In het shirt van jeugdliefde NAC, in een tijdperk waarin spelers als Anthony Lurling en Jelle ten Rouwelaar nog de boegbeelden van de club waren, maakte hij zijn entree. Uiteindelijk speelde hij honderddertig officiële wedstrijden voor de club, waarna een mooie transfer naar AZ volgde.

Alweer acht jaar geleden streek Seuntjens bij de Alkmaarders neer. Daarna volgden periodes bij het Turkse Gençlerbirliği, RKC Waalwijk, Fortuna Sittard en FC Utrecht. Bij die club tekende Seuntjens afgelopen jaar nog een langdurig contract, maar dat werd door beide partijen in de winter opgezegd, waarna hij weer terugkeerde bij RKC. Met die club strijdt hij momenteel voor handhaving in de Eredivisie.

Afgelopen winter nam Seuntjens zelf al initiatief om in contact te komen met NAC, maar kwam een terugkeer op het oude nest er uiteindelijk niet van. Inmiddels heeft technisch directeur Peter Maas de banden met de spelmaker echter weer opgewarmd, melden goed ingevoerde bronnen aan VI. NAC heeft al een oriënterend gesprek gevoerd om de mogelijkheden voor een romantische hereniging te bespreken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.