FC Utrecht en 'heel belangrijke' Maher langer met elkaar door

Reacties

FC Utrecht en Adam Maher hebben elkaar gevonden in een nieuw contract. De middenvelder ligt daarmee tot medio 2023 vast in de Domstad.

FC Utrecht en 'heel belangrijke' Maher langer met elkaar door
© Pro Shots

FC Utrecht had al eerder kenbaar gemaakt graag door te willen met Maher, die in september zelf nog de optie open liet om zijn heil elders te zoeken. De middenvelder heeft de knoop nu doorgehakt en zijn keuze voor Utrecht bezegeld met een handtekening onder een nieuwe verbintenis.

'Ontzettend leuk en het geeft een goed gevoel', zegt Maher over de verlenging van zijn verblijf. 'Het is mooi dat ook supporters je erbij willen hebben. Het gaat gewoon goed, we hebben een leuke groep en willen ook meer. Dan wil ik als speler graag laten zien dat we leuke dingen kunnen doen.'

Technisch directeur Jordy Zuidam prijst zich gelukkig. 'Adam is een heel belangrijke speler in onze ploeg, die zijn waarde meer dan bewezen heeft. We zijn dan ook ontzettend blij dat we iemand met zijn kwaliteiten langer hebben kunnen binden aan de club en dat hij gelooft in onze ambities.'

Maher kwam in de zomer van 2019 naar FC Utrecht. De 28-jarige middenvelder had nog een contract tot medio 2022.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.