FC Utrecht en Hake zetten per direct punt achter samenwerking

Reacties

FC Utrecht en hoofdtrainer René Hake gaan per direct uit elkaar. Dat is het resultaat van gesprekken die de vijftigjarige oefenmeester dezer dagen heeft gevoerd met de clubleiding. Assistent-coach Rick Kruys maakt het seizoen af.

FC Utrecht en Hake zetten per direct punt achter samenwerking
© Pro Shots

Hake werd in november 2020 aangesteld als opvolger van de naar RC Genk vertrokken John van den Brom, nadat de voormalig hoofdtrainer van FC Emmen, FC Twente en SC Cambuur daarvoor al actief was geweest als trainer van de beloften van de Domstedelingen.

Onder Hake reikte FC Utrecht vorig seizoen tot de finale van de play-offs om Europees voetbal, waarin Feyenoord te sterk bleek. Dit seizoen presteren de Domstedelingen wisselvallig. FC Utrecht ligt wel op koers voor de play-offs, maar erg overtuigend zijn de prestaties de laatste weken niet.

De nederlaag van afgelopen zondag tegen FC Groningen (1-3) bleek de laatste wedstrijd van Hake als trainer van FC Utrecht. Zijn contract zou eind juni van dit jaar aflopen, maar na onderling overleg is besloten de samenwerking nu te beëindigen. Kruys neemt het stokje over.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.