FC Utrecht begint met Schepers en Bulthuis in de basis

FC Utrecht begint in de return tegen het Luxemburgse Differdange 03 met Dave Bulthuis en Bob Schepers in de basiself. De Domstedelingen moeten een blamerende 2-1 uitnederlaag goed zien te maken in de eigen Galgenwaard.

FC Utrecht begint met Schepers en Bulthuis in de basis

In Luxemburg moest Bulthuis verstek laten gaan voor het duel in de tweede voorronde van de Europa League vanwege een hamstringblessure. Zijn vervanger, Kenny Teijsse, moet op zijn beurt de wedstrijd van vanavond laten schieten vanwege fysieke malheur.

Aanvaller Schepers mag van trainer Jan Wouters eveneens starten. Hij maakt zodoende zijn Europese debuut.

Wouters kan in de return opnieuw een beroep doen op spits Jacob Mulenga. De Zambiaan wordt al wekenlang in verband gebracht met een transfer naar Engeland, maar zowel de belangstelling van Nottingham Forest als Wigan Athletic lijkt op dit moment niet langer concreet.

Mocht Utrecht de nederlaag weten te repareren dan wacht in de volgende ronde waarschijnlijk een reis naar Noorwegen. Tromsø IL was in het eerste duel met 2-0 te sterk voor FK Inter Bakoe. Die clubs spelen donderdag het tweede duel in Azerbeidzjan. Ruiter; Van der Maarel, Markiet, Heerings, Bulthuis; Martensson, Toornstra, Oar; Duplan, Mulenga, Schepers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen