FC Twente ziet wens in vervulling gaan: 'Wilden Lang al in de zomer halen'

Reacties

Ajax en FC Twente hebben de tijdelijk overgang van Noa Lang zaterdag bevestigd. Zoals VI al eerder meldde maakt de twintigjarige vleugelspeler het seizoen op huurbasis af in Enschede. Daar is men maar wat blij met zijn komst.

FC Twente ziet wens in vervulling gaan: 'Wilden Lang al in de zomer halen'
© Pro Shots

'We hadden Noa al graag afgelopen zomer naar Enschede gehaald, maar toen was de tijd er niet rijp voor', zei technisch directeur Ted van Leeuwen op de clubsite van Twente. 'Nu de mogelijkheid zich voordeed hebben we ons meteen weer gemeld bij Ajax. We zijn blij dat Noa voor FC Twente gekozen heeft en Ajax dankbaar voor de medewerking. Het doel van alle partijen is hetzelfde: speelminuten maken. Maar een speler moet zich natuurlijk wel elke week bewijzen.'

Twente speelt zaterdagavond om 19.45 uur thuis tegen FC Groningen, maar die wedstrijd komt nog te vroeg voor Lang. Hij voegt zich zondag bij de selectie van de Enschedeërs. In september 2019 werd Lang door trainer Erik ten Hag overgeheveld van Jong Ajax naar de A-selectie, waar hij een stormachtige entree maakte door drie keer te scoren bij zijn basisdebuut, uitgerekend tegen Twente.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.