FC Groningen grijpt naast Brenet en veegt belangstelling van tafel

Reacties

FC Groningen rondde op de zomerse Deadline Day vrijwel een compleet elftal aan deals af, maar vandaag lijkt het rustig te blijven.

FC Groningen grijpt naast Brenet en veegt belangstelling van tafel
© Pro Shots

De noorderlingen hadden graag de rechtsbackpositie versterkt, maar doelwit Joshua Brenet opteerde voor FC Twente. 'We hadden op deze plek graag iets gedaan, maar het ziet er nu niet meer naar uit dat het gaat gebeuren', aldus technisch directeur Mark-Jan Fledderus.

Ook uitgaand lijkt het rustig te blijven. Jeugdinternational Daniël van Kaam liet onlangs weten open te staan voor een tijdelijk vertrek, maar concrete interesse die voor beide partijen geschikt klonk diende zich niet aan. Wel werd er de afgelopen dagen nog geïnformeerd naar spits Jørgen Strand Larsen, maar FC Groningen wilde de Noorse spits niet tussentijds laten gaan.

'Het is daardoor een heel andere deadline-dag dan een paar maanden geleden', aldus Fledderus. 'Je kunt nooit iets uitsluiten, maar zoals de zaken er nu voorstaan denk ik dat we klaar zijn.' FC Groningen rondde tijdens deze maand in totaal vier deals af. Middenvelders Emmanuel Matuta (PSV) en Melayro Bogarde (1899 Hoffenheim) kwamen naar de Euroborg, terwijl verdediger Wessel Dammers naar Willem II vertrok en Patrick Joosten aan de slag ging bij SC Cambuur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Meer J. Brenet
Meer over J. Brenet
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.