Willem II heeft eindelijk beet bij Dammers en FC Groningen

Reacties

Willem II is er eindelijk in geslaagd Wessel Dammers los te weken bij FC Groningen. Afgelopen zomer was de centrale verdediger al in beeld bij de Tilburgers, maar destijds wilde Groningen hem nog niet laten gaan. Willem II huurt Dammers (26) en heeft een optie tot koop bedongen.

Willem II heeft eindelijk beet bij Dammers en FC Groningen
© Pro Shots

Trainer Fred Grim aast al langere tijd op versterking centraal achterin. Emil Bergström en Ulrik Jenssen overtuigen niet en routinier Freek Heerkens is net terug van een langdurige blessureperiode. Zonder Heerkens wonnen de Tricolores geen wedstrijd meer. Zoals bekend leed Willem II inmiddels tien competitienederlagen op rij. De vierde optie is de jonge Griek Nikos Michelis, een talentvolle speler die nog tijd nodig heeft.

Dammers stond afgelopen zomer al hoog op het verlanglijstje bij Joris Mathijsen. Nu de voormalig Feyenoorder tegen SC Cambuur en Fortuna Sittard opnieuw zijn basisplaats bij Groningen kwijt is geraakt en de laatste wedstrijden slechts invaller is, is zijn komst naar Tilburg wel haalbaar. Dammers kwam opnieuw in beeld nadat RKC Waalwijk tot tweemaal toe een bod op aanvoerder Melle Meulensteen had afgeslagen.

Dammers is na vleugelverdediger Kilian Ludewig en de van FC Den Bosch overgekomen aanvaller Jizz Hornkamp de derde winterse versterking voor Willem II. De verwachting is dat er nog een aantal zullen volgen de komende dagen en tevens lijkt het er op dat er na John Yeboah en Otschi Wriedt nog spelers Tilburg zullen verlaten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.