FC Groningen gaat aan de haal met Heraclied Rente

Reacties

FC Groningen gaat zich versterken met Marco Rente. De transfer van de verdediger van Heracles Almelo is in een vergevorderd stadium.

FC Groningen gaat aan de haal met Heraclied Rente
© Pro Shots

Rente speelde drie seizoenen voor Heracles, waarin hij tot 83 wedstrijden en vier doelpunten kwam.

Met het aantrekken van Rente heeft FC Groningen zijn opties centraal in de verdediging vrijwel rond. De club beschikt immers al over Radinio Balker en Thijmen Blokzijl. Daarnaast gaat Nick Bakker er meetrainen, met uitzicht op een contract. Rente kan daarnaast ook als rechtsback uit de voeten.

FC Groningen is momenteel zeer actief op de transfermarkt. De noorderlingen hopen op korte termijn van Kevin van Veen en Mica Pinto te horen of zij ingaan op de aanbieding die hen gedaan is.

De club heeft inmiddels ook aan meerdere spelers laten weten dat zij uit mogen kijken naar een andere club. Damil Dankerlui, Marin Sverko, Yahya Kalley en Emmanuel Matuta mogen vertrekken; zij zullen bij de start van de voorbereiding geen onderdeel zijn van de selectie van Dick Lukkien. Een speler die dat ook niet zal zijn, is Jetro Willems. FC Groningen stond positief tegenover een langer verblijf van de linksback, maar de oud-PSV’er heeft opties in binnen- en buitenland en lijkt voor een transfer te opteren. Zijn contract loopt af.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Meer M. Rente
Meer over M. Rente
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.