FC Groningen-fans gooien uit protest stuiterballen op het veld

Reacties
FC Groningen-fans gooien uit protest stuiterballen op het veld
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Supporters van FC Groningen hebben op een opmerkelijke manier hun ongenoegen geuit over wedstrijden op de zondagavond. Hun club trapte om 20.00 uur af tegen RKC Waalwijk. Uit protest tegen de aftraptijd gooiden fans van de bezoekers kleine stuiterballen op het veld.

RKC Waalwijk
RKC Waalwijk
3 - 1
FC Groningen
FC Groningen

Groningen ageert al langer tegen de aftraptijd van zondagavond 20.00 uur. Zo begon de thuiswedstrijd tegen AZ eerder dit seizoen op dat moment, waarbij de supporters ook al in actie kwamen en spandoeken de lucht in hielden. Dat gebeurde tegen RKC opnieuw, nu met als tekst 'trap nog maar later af, morgen toch vrij geregeld' en 'stop zondag 20.00'.

Overigens speelde tegenstander RKC in speciale shirts vanwege een samenwerking met Villa Pardoes. De tienjarige Lianne Koskamp heeft de tenues ontworpen. RKC werkt samen met Villa Pardoes om zo veel mogelijk kinderen met een ernstige ziekte een onvergetelijke vakantie te laten beleven. De shirts worden na de wedstrijd geveild en de opbrengst gaat naar Villa Pardoes

© Pro Shots
Bekijk hier al onze video's
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Meer RKC Waalwijk
Meer over RKC Waalwijk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.