FC Groningen: deal Van Veen in eindfase, streep door komst Pinto

Reacties

Het heeft er alle schijn van dat FC Groningen gaat stunten met de komst van Kevin van Veen. De noorderlingen zijn er met de doelpuntenmachine van Motherwell zelf inmiddels uit.

FC Groningen: deal Van Veen in eindfase, streep door komst Pinto

Van Veen heeft FC Groningen zijn jawoord gegeven. Wel moet de Eredivisie-degradant nog tot een definitieve overeenstemming komen met zijn club Motherwell. FC Groningen hoopt er op korte termijn uit te komen met de Schotten. Volgens Britse media zou Motherwell een transfersom van vijf tot zeven ton verlangen.

Het afgelopen seizoen beleefde Van Veen (32) het beste seizoen van zijn carrière bij Motherwell, door 25 keer te scoren in 38 duels. Het leverde hem interesse op van veel clubs, maar Groningen zal dus waarschijnlijk met hem aan de haal gaan. De degradant toont zich de afgelopen weken behoorlijk slagvaardig op de transfermarkt, want Michael Verrips, Hidde Jurjus en Daniël Beukers werden al vastgelegd.

Pinto
FC Groningen had ook de hoop op het vastleggen van Mica Pinto, maar die transfer zal niet plaatsvinden. Gisteren wilden de noorderlingen van de Luxemburgse linksback horen of hij wel of niet zou komen, waarna Pinto heeft laten weten naar het buitenland te willen vertrekken. Zijn contract bij Sparta Rotterdam loopt af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.