FC Emmen zet in op samenwerking met Avdijaj

Reacties

FC Emmen hoopt met Donis Avdijaj (24) in de gelederen over anderhalve week het seizoen te hervatten. De Drenten zijn met de transfervrije aanvaller in onderhandeling over een contract.

FC Emmen zet in op samenwerking met Avdijaj
© Pro Shots

Die gesprekken vloeien voort vanuit de succesvolle trainingsstage die Avdijaj onlangs afwerkte aan De Oude Meerdijk. Beide partijen hielden een positieve indruk aan die trainingsstage over. Er konden echter niet gelijk spijkers met koppen worden geslagen, onder meer door persoonlijke omstandigheden bij Avdijaj. Ook moest FC Emmen afwegen of het de overgebleven ruimte in zijn salarisbudget nu al wilde benutten. Het eventuele aantrekken van Avdijaj betekent dat het potje voor eventuele winterse versterkingen zo goed als leeg is.

Inmiddels zijn de gesprekken over een samenwerking opgestart. Als het FC Emmen lukt een akkoord met de vleugelspits te sluiten, dan kan hij in principe over anderhalve week zijn Eredivisie-rentree maken in het uitduel van de Drenten met AZ.

FC Emmen kan een aanvallende impuls goed gebruiken. Trainer Dick Lukkien heeft weinig te kiezen in de voorste linie. Daarbij is het nog de vraag in welke toestand spelmaker Sergio Peña terugkeert van interlandverplichtingen. Hij is namelijk in zijn vaderland geblesseerd geraakt, nader onderzoek moet de ernst uitwijzen.

Spelersprofiel

D. Avdijaj


Geboortedatum:
25 augustus 1996
Leeftijd:
27
Geboorteplaats:
Osnabrück
Nationaliteit
Kosovo
Lengte:
1,73 m
Gewicht:
69 kg
Huidige club:
Hartberg
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Emmen
Meer over FC Emmen
Meer D. Avdijaj
Meer over D. Avdijaj
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.