FC Emmen haalt Avdijaj terug naar de Eredivisie

Reacties

FC Emmen heeft donderdagavond de komst van Donis Avdijaj afgerond. De aanvaller, die met succes op proef was bij de ploeg van Dick Lukkien, is tot het einde van dit seizoen vastgelegd. In het contract is een optie voor nog een extra voetbaljaar opgenomen.

FC Emmen haalt Avdijaj terug naar de Eredivisie
© Pro Shots

Eerder op de donderdag werd al bekend dat Emmen en Avdijaj met elkaar in gesprek waren over een samenwerking. De onderhandelingen zijn snel afgerond. 'We hadden Donis al enige tijd op proef en we hebben dit als erg positief ervaren', zegt voorzitter Ronald Lubbers op de clubwebsite. 'Donis is een speler die iets extra's kan brengen op een positie waar we nu niet veel keuze hebben. We zien hem voornamelijk als linksbuiten, maar hij kan ook op de andere posities voorin uit de voeten. We hopen dat hij opnieuw laat zien wat hij in z'n mars heeft.'

Emmen kan een aanvallende impuls goed gebruiken. Lukkien heeft weinig te kiezen in de voorste linie. Daarbij is het nog de vraag in welke toestand spelmaker Sergio Peña terugkeert van interlandverplichtingen. Hij is namelijk in zijn vaderland geblesseerd geraakt: nader onderzoek moet de ernst uitwijzen.

Avdijaj (24) speelde in Nederland eerder voor Roda JC Kerkrade en Willem II. Hij kwam voor het laatst uit voor het Schotse Heart of Midlothian. Het aantrekken van Avdijaj betekent voor Emmen, dat dit seizoen nog niet heeft gewonnen, dat het potje voor eventuele winterse versterkingen zo goed als leeg is.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Emmen
Meer over FC Emmen
Meer D. Avdijaj
Meer over D. Avdijaj
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.