Willem II-rebel Avdijaj alweer toe aan tweede club na vertrek uit Tilburg

Reacties

Het Turkse avontuur van Donis Avdijaj zit er alweer op. Het voormalige talent van Schalke 04 heeft voor een half jaar getekend bij Heart of Midlothian. Het is zijn tweede club nadat hij zich vorig jaar onmogelijk maakte bij Willem II.

Willem II-rebel Avdijaj alweer toe aan tweede club na vertrek uit Tilburg
© Pro Shots

Avdijaj begon na zijn komst in de zomer van 2018 aanvankelijk nog veelbelovend in Tilburg met vier goals in zijn eerste negen Eredivisie-duels, maar na een discplinaire schorsing in december was zijn rol bij Willem II uitgespeeld. Hoewel Avdijaj beterschap beloofde, resulteerde het tot de ontbinding van zijn contract in maart vorig jaar.

Bij Trabzonspor kon de 23-jarige vleugelaanvaller afgelopen zomer desondanks een lucratief contract tekenen, maar dat werd deze maand alweer ontbonden. Met één goal in achttien officiële duels, waarvan acht in de Turkse competitie, had de in Duitsland geboren international van Kosovo geen onuitwisbare indruk achtergelaten.

Nog geen jaar na zijn vertrek bij Willem II is Avdijaj dus alweer toe aan zijn tweede club sinds zijn korte verblijf in Tilburg. Hearts durft het aan met de flamboyante linkspoot, die in Schotland voor een half jaar heeft getekend. Dat de Duitser Daniel Stendel sinds kort de trainer is bij de club, was voor Avdijaj naar eigen zeggen een belangrijke reden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.