Trabzonspor durft gok aan met Willem II-rebel Avdijaj

Reacties

Donis Avdijaj vervolgt zijn carrière bij Trabzonspor. De 22-jarige aanvaller was transfervrij na zijn vertrek door de achterdeur bij Willem II.

Trabzonspor durft gok aan met Willem II-rebel Avdijaj

De Tilburgers verscheurden in maart zijn contract. Avdijaj toonde zich eerder in het seizoen in gesprek met VI nog vastberaden om zijn gedragsproblemen uit het verleden, als toptalent van Schalke 04, achter zich te laten: 'Aan de top staan, van je voetstuk vallen en je vervolgens terugknokken; dat is pas prachtig. Niet veel mensen kunnen dat, maar ik ga het laten zien, dat beloof ik.'

Die woorden kon Avdijaj niet waarmaken, want hij maakte zich ook bij Willem II onmogelijk met een disciplinaire schorsing die het einde van zijn Tilburgse periode inluidde.

Trabzonspor biedt de voormalig speler van Schalke, Sturm Graz, Roda JC Kerkrade en Willem II een nieuwe kans. Avdijaj heeft een contract voor een seizoen getekend bij de ploeg die dit jaar een Europa League-ticket in de wacht sleepte. Mocht de samenwerking bevallen, dan kan de club uit Trabzon zijn verbintenis met liefst drie jaar verlengen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.