FC Emmen biedt Avdijaj kans op revanche in Eredivisie

Reacties

FC Emmen gaat een samenwerking met Donis Avdijaj onderzoeken. De 24-jarige vleugelspeler, international van Kosovo, traint de komende week mee bij de Drenten.

FC Emmen biedt Avdijaj kans op revanche in Eredivisie
© Pro Shots

'Donis heeft in een recent verleden bij Willem II laten zien heel goed te kunnen voetballen', aldus trainer Dick Lukkien. 'We zijn heel benieuwd hoe hij ervoor staat en of we wat voor elkaar kunnen betekenen.' Avdijaj is transfervrij na het verstrijken van zijn contract bij Heart of Midlothian uit Schotland.

De dribbelaar kwam in 2018 voor het eerst naar Nederland, toen Roda hem overnam van Schalke 04. Later kwam hij dus ook uit voor Willem II. Avdijaj speelde in Tilburg een aantal uitstekende wedstrijden, maar kwam in botsing met trainer Adrie Koster. Hij legde hem vlak voor de winterstop – net als drie ploeggenoten – een disciplinaire straf op. Een paar maanden later werd het contract van Avdijaj ontbonden. Nadien kwam hij uit voor Trabzonspor, afgelopen seizoen volgde een transfer naar Hearts.

FC Emmen heeft al langer een vacature op de vleugelposities in de voorhoede. Het lukte de Drenten tijdens de transferwindow niet om daar de gewenste invulling aan te geven. Mogelijk gebeurt dat met Avdijaj alsnog.

Spelersprofiel

D. Avdijaj


Geboortedatum:
25 augustus 1996
Leeftijd:
27
Geboorteplaats:
Osnabrück
Nationaliteit
Kosovo
Lengte:
1,73 m
Gewicht:
69 kg
Huidige club:
Hartberg
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Emmen
Meer over FC Emmen
Meer D. Avdijaj
Meer over D. Avdijaj
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.