FC Emmen voltooit 'transfer-treble' met Frei-broers en Rhyner

Reacties

FC Emmen was zaterdag ook niet opgewassen tegen Vitesse. In de jacht op de eerste zege van het seizoen kan trainer Dick Lukkien definitief beschikken over drie nieuwe krachten.

FC Emmen voltooit 'transfer-treble' met Frei-broers en Rhyner
© Pro Shots

De inkomende transfers dienden zich al aan, zo wist VI. Nu zijn ze ook afgerond. Jean-Pierre Rhyner wordt gehuurd van het Spaanse Cádiz, waar de broers Elias en Kerim Frei voor anderhalf jaar hebben getekend bij de Drentse club. Voor de laatste is het een weerzien met De Oude Meerdijk, want de Turks-Zwitserse aanvaller was ook vorig seizoen actief voor FC Emmen.

'Vorig seizoen hadden we een optie tot koop bedongen, maar die optie konden we mede door de coronacrisis helaas niet lichten', vertelt voorzitter Ronald Lubbers. 'Het was geen geheim dat we hem graag langer aan ons wilden binden. Dat is nu alsnog gelukt en daar zijn wij bij de club, en ik denk veel supporters ook, ontzettend blij mee. Zijn specifieke kwaliteiten kunnen voor de aanvallende impulsen zorgen die we nodig hebben in deze moeilijke periode.'

Kerim Frei weet zich de komende tijd vergezeld van zijn jongere broer. De twintigjarige Elias komt transfervrij naar Emmen. Afgelopen zomer vertrok hij bij FC Luzern. Met Rhyner maakte zaterdag een volgende speler met een (deels) Zwitserse nationaliteit zijn entree in Drenthe. FC Emmen heeft een optie tot koop bedongen in de huurovereenkomst van de 24-jarige centrale verdediger, die zijn interlands voor Peru speelt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Emmen
Meer over FC Emmen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.