FC Emmen over gewilde Lukkien: 'Nog geen club heeft zich bij ons gemeld'

Reacties

Bij terugkeer naar de Eredivisie zou FC Emmen-trainer Dick Lukkien een zeldzame trilogie voltooien. Promoveren, degraderen en opnieuw promoveren met dezelfde club binnen één termijn. De laatste trainer die hem in dat opzicht voorging is Jurgen Streppel bij Willem II.

FC Emmen over gewilde Lukkien: 'Nog geen club heeft zich bij ons gemeld'

Lukkien is bezig aan zijn zesde seizoen in Drentse dienst. Zijn contract loopt nog een jaar door, maar toch is zijn aanblijven geen absolute zekerheid. Bronnen in het oosten des lands melden dat Lukkien namelijk op het lijstje staat bij Heracles Almelo, dat een opvolger van Frank Wormuth zoekt.

Technisch manager Michel Jansen kent de geluiden. 'Natuurlijk denken we wel na over een situatie waarin Dick vertrekt, maar we gaan er pas rekening mee houden als een club zich bij ons meldt. Dat is nog niet gebeurd', zegt Jansen tegen Voetbal International.

De technische man van Emmen hoopt ook dat dit niet gebeurt. 'We hebben met Dick een heel ervaren trainer. Het heeft onze voorkeur dat hij zijn contract minimaal uitdient. Daarnaast is het ook een optie om met hem te gaan praten over het opnieuw verlengen van de samenwerking.'

Lees in de nieuwe VI en later deze week op VI PRO meer over FC Emmen, waar seinen op groen staan voor een directe terugkeer op het hoogste niveau. Technisch manager Michel Jansen geeft een inkijkje in de toekomstplannen.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Emmen
Meer over FC Emmen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.