FC Emmen imiteert Piqué en zorgt voor grote blijdschap bij supporters

Reacties

De transfervrije status van Miguel Araujo heeft nog geen dag standgehouden. Het contract van de publiekslieveling van FC Emmen liep donderdagnacht af, maar Emmen maakt vrijdag melding van een nieuwe verbintenis. Araujo heeft voor twee extra seizoenen getekend op De Oude Meerdijk en gaat dus mee de Eredivisie in met de promovendus.

FC Emmen imiteert Piqué en zorgt voor grote blijdschap bij supporters
© Pro Shots

Emmen maakt het goede nieuws bekend in een ludieke tweet. 'Se queda', schrijft de club, een verwijzing naar de alom bekende uitspraak van Gerard Piqué over Neymar (die uiteindelijk niet bleek te kloppen). Op de tweet volgen euforische reacties vanuit de achterban. Araujo kwam in 2019 transfervrij over van het Peruaanse Alianza Lima en is sindsdien een belangrijke schakel in de achterhoede bij Emmen.

'Miguel heeft keer op keer bewezen hoe belangrijk hij is voor de ploeg en daarom wilden we hem heel graag in Emmen houden', verklaart voorzitter Ronald Lubbers op de clubsite. 'Hij houdt van deze club en wij van hem.' Araujo, die in totaal tachtig officiële wedstrijden speelde voor Emmen, geniet nu nog van zijn vakantie. De verwachting is dat hij over twee weken aansluit bij de selectie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.