FC Emmen hakt knopen door en zegt twaalf contracten formeel op

Reacties

FC Emmen heeft zijn spelers met een aflopende verbintenis duidelijkheid verschaft over de toekomst. Dat moet volgens de CAO voor 1 april. Twaalf contracten zijn formeel opgezegd.

FC Emmen hakt knopen door en zegt twaalf contracten formeel op
© Pro Shots

In totaal beschikken liefst negentien spelers over een aflopende verbintenis op De Oude Meerdijk. Dat is nog buiten huurlingen Mark Diemers, Mohamed Bouchouari en Jeremy Antonisse gerekend, zij keren in de zomer sowieso terug naar hun broodheer.

Verder hebben de volgende spelers een formele ontslagbrief op de mat gekregen deze week: Jeff Hardeveld, Jeroen Veldmate, Richairo Zivkovic, Jasin Assehnoun, Ben Scholte, Danny Hoesen, Azzeddine Toufiqui, Arnaud Luzayadio, Mart Lieder, Mickey van der Hart, Metehan Güclü en Lentini Caciano.

'Dat wil echter niet zeggen dat deze spelers per se moeten vertrekken. Wellicht zullen we met sommige spelers nog om tafel gaan over een nieuwe verbintenis', benadrukt technisch manager Mike Willems.

De opties in de contracten van Jari Vlak, Ahmed El Messaoudi en Kyan van Dorp zijn wel gelicht. Zij liggen nu tot respectievelijk 2025, 2024 en 2024 vast. Tevens is de club in gesprek met Ole Romeny, Keziah Veendorp en Julius Dirksen over een nieuwe verbintenis. Lorenzo Burnet heeft op zijn beurt een optie in zijn aflopende contract, die automatisch wordt gelicht bij een bepaald aantal gespeelde wedstrijden.

FC Emmen maakt tevens het vertrek van René Grummel als hoofd opleiding bekend. Grummel kiest voor een maatschappelijke carrière en wordt vervangen door Nico Haak, de huidige trainer van FC Emmen Onder-21.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.