FC Emmen bereikt akkoord met Grim over tweejarig contract

Reacties

Fred Grim is de opvolger van Dick Lukkien als hoofdtrainer van FC Emmen. De 57-jarige oefenmeester tekent, zoals VI zondag al meldde, een tweejarig contract bij de degradant.

FC Emmen bereikt akkoord met Grim over tweejarig contract
© Pro Shots

In maart kwam naar buiten dat Lukkien Emmen deze zomer verruilt voor FC Groningen. In de zoektocht naar een opvolger passeerden een hoop namen de revue: van Danny Buijs (onlangs getekend bij Fortuna Sittard) tot Rob Penders (FC Eindhoven) en Ivar van Dinteren (mogelijk naar Jong FC Utrecht). Allemaal gingen ze in gesprek met de enige profclub uit Drenthe, maar een akkoord bleef in alledrie de gevallen uit.

De naam van Grim zoemde ook al langer rond in Emmen. De gesprekken werden recent opgestart en verliepen voortvarend: Grim deinst niet terug voor de uitdaging op De Oude Meerdijk. De Amsterdammer zat zonder club sinds zijn ontslag bij Willem II in maart 2022 en was toe aan een nieuwe klus. Dat FC Emmen zondag afdaalde naar de Keuken Kampioen Divisie, schrikt Grim niet af.

Grim biedt Emmen een bak ervaring, in de Eredivisie én de KKD bij onder meer Almere City, RKC Waalwijk en Willem II. Verder werkte Grim ook voor Ajax, Sparta, Jong Oranje en was hij zelfs even interim-bondscoach van het Nederlands elftal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.