Fans QPR willen na 'slechtste beslissing ooit' arbiter verbannen

Reacties

Na meer dan dertig jaar weer eens in de kwartfinale van de strijd om de League Cup staan. Queens Park Rangers zag dat heerlijke gevoel verdwijnen en dat was de schuld van scheidsrechter Keith Stroud.

Fans QPR willen na 'slechtste beslissing ooit' arbiter verbannen
© Pro Shots
Queens Park Rangers
Queens Park Rangers
ns
0 - 0
Sunderland
Sunderland

Althans, de vingers van QPR wezen in de richting van de arbiter. Die had het namelijk gedurfd om een doelpunt van Charlie Austin af te keuren wegens buitenspel. 'De slechtste beslissing van de arbitrage ooit', zei manager Mark Warburton. 'Het ging niet om centimeters…' De beelden spraken voor zich.

In plaats van de winnende treffer negen minuten voor tijd volgde uiteindelijk een strafschoppenreeks, waarin Sunderland te sterk was voor QPR. De pijn van de uitschakeling verdween niet. De fans van de Londense club vinden het mooi geweest met Stroud, die in hun ogen vaker hun club heeft benadeeld. En dus ligt er nu een petitie: 'Verban Keith Stroud van wedstrijden van QPR.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.