'Familieleden Franse internationals ruzieden op tribune'

Reacties

In Frankrijk is de rust bepaald nog niet wedergekeerd na de sensationele uitschakeling op het EK. Het is nog steeds de vraag of Didier Deschamps aanblijft op zijn post, terwijl er bizarre details naar buiten komen over een clash tussen de familieleden van spelers.

'Familieleden Franse internationals ruzieden op tribune'
© Pro Shots
Frankrijk
Frankrijk
ns
3 - 3
Zwitserland
Zwitserland

Na de 3-3 van Zwitserland zou het tot een woordenwisseling op de tribune in Boekarest zijn gekomen tussen Véronique Rabiot en de familie van Paul Pogba. Volgens RMC Sport vroeg de moeder van Rabiot (en tevens zaakwaarnemer) zich af hoe het toch mogelijk was dat Pogba op zo'n cruciaal moment balverlies leed.

Véronique Rabiot clashte naar verluidt ook met de vader van Kylian Mbappé, wiens telg de beslissende penalty miste. Mevrouw Rabiot zou de vader van Mbappé hebben laten weten dat zijn zoon zich minder arrogant dient op te stellen. Daarna zou een stevige woordenstrijd zijn gevoerd, waaraan ook de moeder van de Paris Saint-Germain-aanvaller zou hebben deelgenomen.

Later bemoeiden ook andere familieleden zich ermee. Volgens RMC Sport is iedereen geschokt door het gedrag van de moeder van Rabiot.

Deschamps
Ondertussen is het de vraag of Deschamps aanblijft als bondscoach. De Franse voetbalbond heeft inzake de evaluatie in elk geval minder haast dan de KNVB. 'Misschien komen we volgende week bij elkaar, anders wordt het de week daarna', vertelde bondspreses Noël Le Graët aan Franse media.

'Het doel was de halve finale en deze ronde hadden we zeker moeten overleven. Ook vanwege de economische situatie van de bond hadden we graag verder willen komen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Frankrijk
Meer over Frankrijk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.