Falcao is bij rentree van grote waarde in Franse titelstrijd

Reacties

De terugkeer van Radamel Falcao heeft AS Monaco een belangrijke zege op Angers gebracht (0-1). De Colombiaan maakte bij zijn rentree van een hamstringblessure het enige doelpunt van de wedstrijd, waardoor Monaco blijft jagen op de titel.

Falcao is bij rentree van grote waarde in Franse titelstrijd

Koploper Monaco, waar supertalent Kylian Mbappé op de bank zat, had verrassend veel moeite met nummer twaalf Angers. In de eerste helft kreeg Falcao al wel de nodige kansen om de score te openen, maar net als zijn ploeggenoten slaagde hij daar niet in.

Na een uur was het uiteindelijk raak. Falcao ontving de bal van Nabil Dirar, die via de rechterkant was opgestoomd, en schoof de bal in de korte hoek. De teruggekeerde aanvaller, die door zijn blessure vier wedstrijden miste, maakte zo zijn zeventiende competitiedoelpunt van dit seizoen.

Door de winst houdt Monaco de koppositie vast en jaagt het verder op de eerste landstitel sinds het seizoen 1999/2000. De ploeg van de Portugese trainer Leonardo Jardim voelt wel de hete adem van Nice en Paris Saint-Germain in de nek. Nice staat na de overwinning van vrijdag op Lille (1-2) op één punt achterstand, maar heeft wel twee wedstrijden meer gespeeld. PSG staat derde met zes punten minder dan Monaco en speelt zondag bij middenmoter Guingamp (21.00 uur). Monaco speelt dinsdag de eerste wedstrijd van het tweeluik met Borussia Dortmund in de kwartfinale van de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.