Fährmann moet voorlopig passen bij Schalke 04

Schalke 04 moet het voorlopig stellen zonder Ralf Fährmann. De doelman hield zaterdag aan de wedstrijd tegen 1. FC Kaiserslautern een knieblessure over.

Fährmann moet voorlopig passen bij Schalke 04

Voor Fährmann was het duel zaterdag in Gelsenkirchen eentje om snel te vergeten. De 23-jarige doelman blesseerde zich bij de actie die hem een rode kaart opleverde. Dorge Rostand Kouemaha was het slachtoffer, maar kon wel doorspelen en makate in de tweede helft de winnende treffer.

De eerste diagnose bij Fährmann wijst op een absentie van zeker enkele weken. Nader onderzoek zal deze week moeten uitwijzen of een langere herstelperiode nodig is. Maar als de goalie hersteld is, wacht hem mogelijk een reserverol.

Schalke 04, dat toch al worstelt met de erfenis van de naar Bayern vertrokken Manuel Neuer, overweegt een nieuwe doelman te halen. De clubloze Timo Hildebrand is een kandidaat. 'We wachten nog het onderzoek bij Fährmann af', zei manager Horst Heldt tegen Kicker. 'De komende wedstrijden tegen AEK Larnaca en Bayer Leverkusen gaan we sowieso aan met Lars Unnerstall en Mathias Schober.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's