Excelsior-supporters delen opvallende steunbetuiging aan 'Cees' Driouech

Reacties

Excelsior-supporters hebben Couhaib Driouech zaterdag bij het thuisduel met FC Twente een 'steuntje in de rug' gegeven na het mislopen van een transfer naar PSV. De fans toonden spandoeken en op de LED-boarding verscheen een boodschap voor Driouech.

Excelsior-supporters delen opvallende steunbetuiging aan 'Cees' Driouech
© Pro Shots
Excelsior
Excelsior
0 - 3
FC Twente
FC Twente

Na veertien minuten toonden de fans van Excelsior spandoeken op de tribunes met 'Couhaib, fijn dat je er nog bent' en 'Cees, je bent een topper'. Cees is een bijnaam van Driouech bij de Rotterdamse club. Er was ook applaus op de tribunes. Op het moment dat de steunbetuigingen verschenen, stond het 0-3 voor FC Twente.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Driouech kreeg van Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen een dagje extra rust om zijn zinnen te verzetten na het afketsen van zijn transfer naar PSV, dat ook even nog concurrentie kreeg van Feyenoord. 'Hij gaf aan toch een tikkie te hebben gehad', zei Dijkhuizen tegen ESPN.

'Een dag extra rust was geen probleem voor mij. Dinsdag was hij er weer bij, alleen nog een beetje leeg en vermoeid. Donderdag stond Couhaib weer aan en bracht hij ook kwaliteit. Hij is er weer een stuk beter bij dan vorige week', aldus de trainer van Excelsior.

'Het hoogtepunt? Die dertiende minuut', zo doelde de hoofdrolspeler na afloop op het eerbetoon. 'Die waardering van de supporters, dat is mooi. Zo zie je maar wat voor een club we zijn, dit is wel een steun in de rug', aldus Driouech, die eerder al uitsprak te balen van zijn misgelopen overgang naar PSV. 'Het was verschrikkelijk dat het toen al 0-3 stond. Ik wil die periode gewoon snel achter me laten, zodat de clubs in de zomer weer komen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.