Feyenoord haakt af voor Driouech

Reacties

Feyenoord is niet langer in de race voor Couhaib Driouech. De Rotterdammers zijn donderdagavond afgehaakt in de onderhandelingen met Excelsior. De Kralingers zetten vanaf het begin hoog in qua vraagprijs. 

Feyenoord haakt af voor Driouech
© Pro Shots

Driouech stond op Deadline Day in de concrete belangstelling van zowel Feyenoord als PSV. De Eindhovenaren meldden zich als eerste bij Excelsior voor de 21-jarige vleugelaanvaller na de blessure van Noa Lang. Feyenoord ging het gesprek met de stadgenoot ook aan, toen duidelijk werd dat de komst van Luciano Rodríguez deze winter niet haalbaar was.

Nu Driouech niet naar De Kuip komt, lijkt Arne Slot niet de gewenste versterking op de vleugel te krijgen. De trainer van Feyenoord herhaalde zondag na het doelpuntloze gelijkspel tegen FC Twente nog maar eens dat zijn ploeg behoefte heeft aan een verschilmaker op de flanken. Of Driouech nu wel naar PSV gaat, is op dit moment nog niet duidelijk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Excelsior
Meer over Excelsior
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.