Feyenoord praat met Excelsior over Driouech

Reacties

Nu tijdsdruk en afstand een deal met Liverpool FC uit Montevideo voor Luciano Rodríguez zo goed als onmogelijk maken, lijkt Feyenoord door te schakelen naar Couhaib Driouech. Insiders weten zeker dat de kampioen al in gesprek is met Excelsior over de mogelijke komst van de buitenspeler.

Feyenoord praat met Excelsior over Driouech
© Pro Shots

Bij Feyenoord wil overigens niemand bevestigen dat de club zich heeft gemeld op Woudestein, zoals PSV dat al wel officieel heeft gedaan. De koploper overlegde al een bod op Driouech en is van plan terug te komen met een nog beter voorstel. Excelsior houdt intussen vast aan een vraagprijs van rond de vijf miljoen euro. De Kralingers willen hun belangrijke aanvaller liever niet kwijt in de strijd tegen degradatie. In dat geval zou Feyenoord kunnen overwegen Leo Sauer op huurbasis naar Woudestein te sturen, zodra hij zijn contract heeft verlengd.

Nu Javairô Dilrosun op het punt staat een contract te tekenen bij Club América uit Mexico, heeft Feyenoord (financieel) ook weer wat meer ruimte én behoefte aan een vervanger. Driouech geldt als een speler die wel past in het profiel dat trainer Arne Slot graag plakt op buitenspelers. Hij is bezig aan een sterk seizoen bij Excelsior. Mocht de coup van Feyenoord slagen, krijgt Slot wat hij graag wil: een speler die zijn aanval per direct versterkt.

Na de eerdere interesse van PSV analyseerden we Driouech op VI PRO.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.