Everton laat veelbesproken aanvaller naar Saoedi-Arabië gaan

Reacties

Everton heeft afscheid genomen van Demarai Gray. De aanvaller heeft dan toch zijn gewenste transfer naar Saoedi-Arabië te pakken. Gray tekent bij het Al-Ettifaq van Steven Gerrard.

Everton laat veelbesproken aanvaller naar Saoedi-Arabië gaan
© Pro Shots

De transfer van Gray leverde een hoop gedoe op. Manager Sean Dyche vond de manier waarop Gray een transfer probeerde te forceren niet correct en stelde dat de aanvaller voor zijn beurt sprak toen hij claimde de transfer rond te hebben, terwijl Everton nog helemaal geen akkoord had gegeven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De clubs hebben elkaar alsnog gevonden. In het officiële communiqué maakte Everton niet al te veel woorden vuil aan zijn vertrek. Verder dan tachtig woorden, zonder een bedankje of succeswens, kwam de club niet.

Volgens Engelse media krijgt Everton een transfersom van ongeveer tien miljoen euro voor Gray, die bij de club nog een contract tot 2024 had. Gray (27) speelde twee seizoenen voor Everton. Vorig seizoen scoorde hij vier keer, het jaar daarvoor vijf keer.

Bekijk hier al onze video's
Meer Everton
Meer over Everton
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.