Everton-flop Alli hard op weg om teamgenoot te worden van Weghorst

Reacties

Dele Alli staat volgens Everton-manager Frank Lampard op het punt om zijn carrière nieuw leven in te blazen in Turkije. De 37-voudig international van Engeland kan een meerjarig contract ondertekenen bij Besiktas.

Everton-flop Alli hard op weg om teamgenoot te worden van Weghorst
© Pro Shots

Alli kan bij Besiktas ploeggenoot worden van Wout Weghorst, die afgelopen weekend zijn eerste goal maakte in het shirt van de Turkse topclub. De Engelsman verruilde in januari Tottenham Hotspur voor Everton, maar wist niet te imponeren in het shirt van The Toffees, die ternauwernood ontsnapten aan degradatie uit de Premier League. 

De rol van Alli, die voor zo'n vijftig miljoen euro (inclusief bonussen) overkwam, op Goodison Park bleef onder Lampard beperkt tot invaller en tot scoren kwam hij nog niet in officiële duels. In de voorbereiding vond de middenvelder voor het eerst het net in een oefenduel met Blackpool, waarna Lampard nog complimenteus over hem was.

De manager van Everton liet dinsdagavond na het League Cup-duel met Fleetwood Town (0-1 zege) weten dat Alli zo goed als zeker alweer vertrekt uit Liverpool. 'Dele is hard op weg om naar Besiktas te verhuizen. De deal is nog niet helemaal beklonken, maar daar gaat het wel naartoe', aldus Lampard. Alli heeft bij Everton nog een contract tot medio 2024.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.