Everton blundert met shirt vol Liverpool-fans, wereldgoal in Nigeria

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Everton blundert met shirt vol Liverpool-fans, wereldgoal in Nigeria

• Sam Allardyce heeft het bij Everton behoorlijk op de rit gekregen, maar nu beginnen ze opeens in de fanshop te blunderen. The Toffees verkochten via de officiële kanalen een t-shirt met daarop een tribune vol met enthousiaste supporters, maar al snel werd duidelijk dat dit helemaal geen fans van Everton waren. Sterker nog: de gebruikte foto was van The Kop, de tribune waar de meest fanatieke fans van Evertons buurman Liverpool staan. Oeps… het shirt is onmiddellijk uit de verkoop gehaald.

• Graag jullie aandacht voor dit werelddoelpunt uit de Nigeriaanse competitie!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Drama in de Schotse Premier League. Het duel tussen Heart of Midlothian en Hibernian eindigde gisteravond in een 0-0 gelijkspel, maar de bezoekers hadden wel degelijk gescoord. De arbitrage had echter niet gezien dat de bal over de lijn was, terwijl dit toch duidelijk het geval was. Discussie over doellijntechnologie: kom er maar in!

'Ik voelde me verschrikkelijk als ik een kind met mijn kapsel zag!'
• Het is een van de meest bekende kapsels ooit in de voetballerij: het 'keppeltje' waar Ronaldo op het WK van 2002 mee rondliep. De Braziliaanse spits was tijdens dit toernooi ontzettend populair en veel kinderen kopieerden zijn kapsel dan ook. 'Iedere keer als ik een kind met dit kapsel zag, voelde ik me verschrikkelijk', biecht Ronaldo nu op. 'Dit is niet wat ik wilde. Ik wilde kinderen niet op deze manier beïnvloeden.'

• Een van de kinderen die in 2002 met een 'Ronaldo-kapsel' rondliep, was de toen tienjarige Neymar. 'Ja, ik had dat kapsel van Ronaldo, alle kinderen in Brazilië hadden dat', vertelt Neymar aan voormalig ploeggenoot Gerard Piqué, die de aanvaller van Paris Saint-Germain interviewde namens The Players Tribune. 'Ik heb daar geen foto van, maar mijn moeder zeker wel.' We wachten geduldig tot dit kiekje opduikt…

• PSV komt deze donderdag wel met een bericht over de kledingstijl van Nicolas Isimat-Mirin. 'Ik heb een niet al te ingewikkelde stijl, een beetje simpel eigenlijk. Die van de buurt waarin ik ben opgegroeid. Daar ging het niet om het merk, maar om de good combination. Een mooie jeans met een mooi shirt, thats it', aldus de verdediger. Die pikken jullie toch maar even mooi mee.

• Bij Barcelona kijken alle jeugdspelertjes natuurlijk met extra interesse naar de dribbels van Lionel Messi. Cristóbal Muñoz is daar geen uitzondering op.

• En als we dan toch bezig zijn met mooie goals uit de Spaanse jeugd-La Liga, dan mag deze uithaal niet ontbreken. Boem!

Sergio Ramos neemt zijn taak als opvoeder uiterst serieus.

¡¡¡Genio y figura mi Marco!!! 😍😍😍😍

Een bericht gedeeld door Sergio Ramos (@sergioramos) op

• Hij wordt bij Manchester City vooral herinnerd vanwege zijn rare fratsen, maar Mario Balotelli heeft ook heel wat mooie dingen laten zien bij The Citizens. Zo gaf hij de assist op de winnende goal van Sergio Agüero in de kampioenswedstrijd tegen Queens Park Rangers en maakte hij vandaag zeven jaar geleden een hattrick tegen Aston Villa.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.