Europese topclubs spitsen massaal de oren na nieuws uit Gladbach

Reacties

Marcus Thuram is komend seizoen transfervrij op te pikken. Borussia Mönchengladbach heeft donderdagmiddag bevestigd dat de Franse aanvaller zijn aflopende contract niet verlengt.

Europese topclubs spitsen massaal de oren na nieuws uit Gladbach
© Pro Shots

Het zag er al langer naar uit dat de gesprekken tussen Gladbach en Thuram niet tot een nieuwe verbintenis zouden leiden, waardoor de 25-jarige WK-ganger al gelinkt is aan de nodige Europese topclubs. Nu Thuram daadwerkelijk transfervrij is op te pikken, staan Barcelona, Chelsea, Internazionale en Newcastle United naar verluidt al in de rij.

Gladbach betaalde in de zomer van 2019 nog negen miljoen euro aan Guingamp voor de zoon van de Frans oud-international Lilian Thuram, lid van de ploeg die in 1998 wereldkampioen werd in eigen land. In de Bundesliga speelde de fysiek sterke aanvaller zich in de kijker van bondscoach Didier Deschamps en wekte met 44 goals in 130 duels ook de interesse van de Europese top.

Bensebaïni
Nu Thuram komende zomer transfervrij is, zullen de aanbiedingen ongetwijfeld binnenstromen. Dat geldt in mindere mate ook voor Ramsy Bensebaïni. De Algerijnse linksback, die eveneens sinds 2019 voor Gladbach speelt, verlengt zijn aflopende contract eveneens niet en wordt al in verband gebracht met een transfervrije overstap naar Borussia Dortmund.

Bekijk hier al onze video's
Meer Borussia Mönchengladbach
Meer over Borussia Mönchengladbach
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.