Europese tegenstanders jagen Feyenoord en Vitesse geen schrik aan

Reacties

Zowel FC Luzern als Dundalk FC heeft zondag in competitieverband een thuisnederlaag geleden in de aanloop naar de return tegen respectievelijk Feyenoord en Vitesse in de derde voorronde van de Conference League.

Europese tegenstanders jagen Feyenoord en Vitesse geen schrik aan
© Pro Shots

Dundalk ging met liefst 1-4 het schip in tegen St. Patricks, dat als nummer twee ook de favoriet was tegen de als zevende van tien ploegen geklasseerde Conference League-voorrondedeelnemer. Ook Patrick McEleney, twee keer trefzeker in het heenduel met Vitesse (2-2), kon de duidelijke nederlaag niet voorkomen.

Vitesse moet nog vol aan de bak om de play-offs in het nieuwe toernooi te halen, Feyenoord heeft na de 0-3 zege bij FC Luzern al een stevig fundament gestort voor deelname aan de laatste voorronde.

De Zwitsers gingen zondag in eigen huis met 1-3 ten onder tegen FC Zürich. Filip Ugrinic, in het verleden met weinig succes actief voor FC Emmen, zette de thuisploeg vroeg op voorsprong, maar daarna gingen de bezoekers erop en erover. Bij Luzern speelde ex-Feyenoorder Jordy Wehrmann 56 minuten mee voordat hij werd gewisseld. Na drie speelrondes bezit FC Luzern slechts één punt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.