Eriksen komt vanuit ziekenhuis met volgende positieve update

Reacties

Christian Eriksen heeft zijn dankbaarheid uitgesproken voor alle positieve reacties die hij gekregen heeft. De Deense spelmaker is nog in het ziekenhuis in afwachting van verdere onderzoeken.

Eriksen komt vanuit ziekenhuis met volgende positieve update
© Pro Shots

Voor Eriksen ging het zaterdag in de EK-wedstrijd tegen Finland vreselijk mis. Hij ging vlak voor rust naar de grond met hartproblemen en er ontstond paniek. Er werd geweldig gehandeld door medespelers en de medische staf en de reanimatie was succesvol. Eriksen werd snel overgebracht naar het ziekenhuis in Kopenhagen, waar hij nog herstellende is.

Vanuit het ziekenhuisbed laat Eriksen via social media weten:

'Hallo iedereen, grote dank voor alle lieve en geweldige berichten vanuit de hele wereld. Dat betekent veel voor mij en mijn familie. Het gaat naar omstandigheden goed. Ik moet nog een paar onderzoeken ondergaan in het ziekenhuis, maar ik voel me oké. Ik ga de jongens van het Deense team in de komende wedstrijden aanmoedigen. Laten we voor heel Denemarken spelen. Groet, Christian.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Denemarken speelt donderdag om 18.00 uur zijn tweede groepswedstrijd tegen België. Het eerste duel werd na de onderbreking vanwege de heftige gebeurtenissen met Eriksen met 0-1 verloren door de Denen. Achteraf had niet op dezelfde dag verder gespeeld moeten worden, was de conclusie in het Deense kamp.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.